DPE Søger Vognmænd

DPE søger vognmænd på Sjælland og Jylland

Lige nu mangler vi store kassevogne, liftbiler og lastbiler med vognmandstilladelse.

 

Finanskrisen er slut!

Måske ikke helt endnu – men i DPE har vi på det seneste fået en række nye kunder, og samtidig ser det ud til at vores, igennem mange år, trofaste kunder også mærker en stigende aktivitet. På det senest har vi derfor fået rygende travlt, og der er i mange perioder en del større efterspørgsel end udbud.

 

Dette er vognmændene i DPE naturligvis begejstret for, men vi er også optaget af at sikre, at vi kan løse de opgaver vi påtager os. Derfor søger vi i øjeblikket vognmænd, med et højt udviklet servicegen, der har lyst til at hjælpe med at servicere vores kunder, såvel nye som ”gamle”.

 

DPE tilbyder derfor både nye og etablerede vognmænd, indmeldelse i DPE på meget favorable vilkår.

Som vognmand i DPE har man en høj grad af frihed. Man bestemmer i det store hele selv hvornår man vil arbejde, og det er tilladt, at have egne kunder. Vi stiller dog det krav, at hvis man har flere biler (udover privatbiler), skal de alle indlejes i selskabet. Af konkurrencehensyn er det altså ikke tilladt, at have biler kørende udenfor DPE.

 

Og hvor meget kan man så tjene som ny vognmand i DPE?

Ja – det er et godt spørgsmål – som i høj grad afhænger af vogntypen og den enkelte vognmands indsats. Men da kørslen, som fordeles af bookingcentralen, fordeles ligeligt mellem de indlejede vognmænd, og da de eksisterende vognmænd jo skal dele opgaverne med de nye vognmænd, er den bedste garanti for en rimelig indtjening, at de øvrige indlejede vognmænd ønsker, at indlemme nye vognmænd i selskabet.

 

DPE mener selv, at vi har markedets bedste bookingløsning, og at dette er en af grundene til den positive udvikling. Både kunder og vognmænd har stor gavn af bookingløsningen. Bl.a. er vognmænd med egne kunder i stand til at tilbyde services til kunderne, som end ikke meget store transportselskaber er i stand til.

 

Indlejegebyr, og andre engangsomkostninger til DPE, udgør i øjeblikket 10.000 kr., hvortil kommer dekoration og uniform.

 

DPE er, som nævnt, meget optaget af, at udbuddet passer til efterspørgslen, og derved, både sikre at kunderne bliver betjent, men også sikre, at vores vognmænd har en rimelig indtjening. Derfor tages der, trods travlheden, kun et begrænset antal vognmænd ind ad gangen.

 

Er du i besiddelse af et veludviklet servicegen, og har ovenstående din interesse, skal du derfor ikke tøve med kontakte os, da vi behandler ansøgningerne i den rækkefølge de kommer ind.

 

Hvis ikke vi har plads til dig i denne ombæring, har du dog mulighed for at blive sat på venteliste, så du kan komme i betragtning næste gang DPE søger vognmænd.

 

Ansøgning og yderligere spørgsmål kan rettes til driftslederen på mail dpe@dpekspres.dk.

 

Du er velkommen til at sende din ansøgning via formularen nedenfor:

Navn:
*
Tlf:
*
E-mail:
*
Ansøgning:
*
Kommentar:
 
+45 44 250 260

Mere om DPE

Med mere end 100 biler dagligt på vejene er transportfirmaet DPE på vej til dig med pakker, paller, fødevarer, læremidler, kliniske prøver og meget mere

D. 7 februar 2012

DPE Dansk Pakke Ekspres vokser igen.

Læs hele artiklen fra PressWire »

Navigation:  Job / Vognmand  »  DPE Søger Vognmænd
Til forside
 
Sitemap
Print

DPE

Hammerholmen 18E, 2650 Hvidovre

CVR: 34707936
Tlf: +45 44 250 260
Mail: dpe@dpekspres.dk

 

 

+45 44 250 260
Kontakt os