Historien bag DPE

Karim Bouabdallati har været ejer og leder af transport- og logistikvirksomheden DPE i 6 år.

Karim Bouabdallati kommer fra Telebranchen men har de sidste par år selv prøvet at være vognmand og har også kørt i virksomhedens biler på nogle opgaver, så man selv får afprøvet de daglig udfordringer der er i branchen.

 

I 2007 blev han selvstændig vognmand efter at have arbejdet for det Svenske Postvæsen og begyndte samtidig på samme virksomheds adresse at få en central til at fungerer.

 

I årene 2007-2013 søgte Karim Bouabdallati vækst i krisen. En god periode med en masse lærdom, som senere kom ham til gode ved satsning i Jylland i 2010 med åbning af Fredericia afdeling og derefter i 2012 åbning af Aarhus afdelingen.

 

Delejer i 2010 og et selskab i 2013

På grund af den store vækst i begge selskaber besluttede han i 2013 at fusionere selskaberne for at forenkle administrationen og skabe en stærk platform for fremtidens vækst og udfordringer. Alle aktiviteter i Danmark er nu samlet i selskabet DPE A/S.


I løbet af 2014 har han fortsat med at optimere udviklingen og har samlet alle aktiviteter og administration under DPE København Aps.


Under hans ledelse har DPE udviklet sig fra at være en lille national logistikvirksomhed inden for dagligvarer til i dag at være en stor logistikvirksomhed med lager og aktiviteter i Danmark. I samme periode er DPE´s omsætning og medarbejdertal mangedoblet og fortsat med udgangspunkt fra hovedafdelingen i Hvidovre.

 

Dagligvarer og farligt gods

Hovedaktiviteten er fortsat dagligvarelogistik, men der er med årene tilført yderligere aktiviteter indenfor fragt-logistik, tørvarer, køl-frostprodukter, medicin, distribution og spedition.

 

Transport af farligt gods er en særlig kompetence, som udføres via afdelingerne i Vest.

 

Senest har DPE overtaget en del blodkørsel for regionerne, så logistikkonceptet nu omfatter temperaturstyret blodkørsel.

 

Kunderne har altid haft første prioritet for DPE – og mange har gennem årene hørt udtalelsen »Vi er til for kunderne og ikke omvendt«. Denne indstilling er måske den væsentligste årsag til, at DPE har klaret sig bedre end gennemsnittet.

 

Stærke værdier

Medarbejderne har også høj prioritet og sammen med stærke virksomhedsværdier har det betydet, at DPE har et stærkt medarbejderteam i såvel Danmark som udenfor Danmark, hvor ancienniteten er høj. Det ses tydeligt på nøglefigurerne i virksomheden, hvor der er ikke er mindre end 18 medarbejdere, som indtil nu har været med fra starten i virksomheden.

+45 44 250 260

Mere om DPE

Med mere end 100 biler dagligt på vejene er transportfirmaet DPE på vej til dig med pakker, paller, fødevarer, læremidler, kliniske prøver og meget mere

D. 7 februar 2012

DPE Dansk Pakke Ekspres vokser igen.

Læs hele artiklen fra PressWire »

Navigation:  Profil  »  Historie
Til forside
 
Sitemap
Print

DPE

Hammerholmen 18E, 2650 Hvidovre

CVR: 34707936
Tlf: +45 44 250 260
Mail: dpe@dpekspres.dk

 

 

+45 44 250 260
Kontakt os